Select Page

Împreună cu colegii din Comitetul Executiv al PSRM și conducerea fracțiunii parlamentare BCS, am efectuat o vizită de lucru la Bălți

17.08.2023

Împreună cu colegii din Comitetul Executiv al PSRM și conducerea fracțiunii parlamentare BCS, am efectuat o vizită de lucru la Bălți, unde ne-am întrunit în ședință cu membrii OT PSRM din mun.Bălți. În cadrul ședinței a fost prezentat raportul de activitate a organizației teritoriale a PSRM din Bălți, sub conducerea noului președinte Maxim Moroșan și a vice-președintelui Pavel Voicu, aleși la sfârșitul lunii iunie curent.

Am fost plăcut surprins că într-o perioadă foarte scurtă de timp OT PSRM Bălţi a trecut printr-un amplu proces de reorganizare. Au fost desfășurate activități organizatorice și de partid, inclusiv în ceea ce privește atragerea de noi membri și menținerea structurii organizațiilor primare de partid. Doar în ultimele săptămâni, 70 de noi membri s-au alăturat echipei PSRM din Bălți, iar 20 de persoane s-au întors în partid. La organizația de tineret “Garda Tînără” din Bălți s-au alăturat peste 50 de activiști noi. Numărul de organizații primare de partid este de 31, în timp ce 21 de organizații funcționează activ (inclusiv 4 nou create). În doar o lună și jumătate, au avut loc circa 50 de evenimente. În urma unui sondaj de opinie publică, au fost colectate peste 500 de solicitări de la locuitorii din Bălți.

Sunt convins că această echipă, puternică și ambițioasă, va avea impact pozitiv nu doar asupra rezultatelor formațiunii dar va deschide noi perspective de dezvoltare a capitalei de nord.