Select Page

După o tradiție deja stabilită, am participat la festivitatea de încheiere a anului școlar, în școlile din satul meu de baștină – Sadova, și satul de baștină al mamei mele – Căpriana

30.05.2023

Astăzi în toate școlile din țara noastră a răsunat „Ultimul sunet” – eveniment aşteptat de către cei mai mici, deoarece anunţă vacanţa mare, iar pentru absolvenţi – un moment important în viaţă, care le deschide noi perspective și oportunități.

După o tradiție deja stabilită, am participat la festivitatea de încheiere a anului școlar, în școlile din satul meu de baștină – Sadova, și satul de baștină al mamei mele – Căpriana.

Cu deosebită plăcere am felicitat învățătorii, părinții și elevii cu încheierea anului de studii, urându-le o vacanță frumoasă, în plină siguranță, iar celor care urmează să susțină examenele – mult succes.

Menționez că în acest an, ca și în anii precedenți, cei mai sîrguincioși elevi au primit diplome de onoare. Am fost plăcut surprins de faptul că în fiecare an tot mai mulți elevi depun efort pentru a obține rezultate bune.