Select Page

După cum s-a promis, fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău a început să prezinte locuitorilor orașului rapoarte cu privire la rezultatele activității sale în capitală, în ultimii 4 ani

19.07.2023

Startul a fost dat astăzi în sectorul Râșcani, în scuarul din fața uzinei Mezon.

Consilierii PSRM au vorbit detaliat despre proiectele care au fost realizate în acest sector datorită eforturilor lor. Astfel, la inițiativa fracțiunii PSRM în CMC, în 2019-2023, în sectorul Râșcani au fost amenajate 34 de terenuri de joacă pentru copii și 32 de terenuri de fitness, 7 terenuri sportive în curțile blocurilor, au fost renovate capital 24 de străzi, au fost instalate 47 de stații de transport public, complet renovat sistemul de iluminare în 3 parcuri și 5 străzi, au fost reconstruite 19 parcuri și scuaruri etc.

Chișinăuienii trebuie să cunoască ce au făcut socialiștii în municipiu grație voturilor primite acum 4 ani. Adresez felicitări consilierilor municipali și locuitorilor Chișinăului cu prilejul acestor rezultate frumoase și sunt sigur că vom avea și mai multe realizări nu doar la nivel de capitală, dar și la nivelul întregii țări.