Select Page

Continuăm să prezentăm rapoartele privind proiectele implementate în capitală în perioada anilor 2019-2023 la inițiativa socialiștilor. Astăzi – la Botanica

26.07.2023

În perioada indicată în acest sector: a fost reparată zona trotuarului de pe Bulevardul Traian; au fost reparate zona drumului și trotuarului, a fost modernizat iluminatul stradal de pe strada N. Zelinschi; s-au efectuat lucrări privind reconstrucția havuzului muzical și instalarea unui loc de joacă pe Bulevardul Decebal; lucrări de reconstrucție a pieței de lângă monumentul lui Serghei Lazo; au fost reparate drumurile si zona de trotuar pe bulevardele Cuza-Voda si Dacia; a fost reconstruit parcul situat la intersecția bulevardului Cuza Vodă cu strada Sarmizegetusa; a fost renovată biblioteca M. V. Lomonosov; au fost amenajate terenuri pentru copii și sport pe mai multe adrese; s-au efectuat lucrări de reparații în pasajul subteran de la intersecția bulevardelor Dacia, Decebal și Traian; programul „Curtea confortabilă” a fost implementat pe str. Minsk, 47, Pandurilor, 68, Muncești, 240, pe bd. Cuza Vodă, 18/1 etc.

Am mulțumit consilierilor municipali ai PSRM pentru munca depusă și am subliniat că majoritatea proiectelor bune de infrastructură din municipiu sunt meritul socialiștilor. Vom continua cu siguranță ceea ce am început. Victoria trebuie să fie a noastră!