Select Page

Astăzi Partidul Socialiștilor își sărbătorește o nouă aniversare – ziua constituirii sale ca formațiune politică

29.06.2023

Asta s-a întâmplat la 29 iunie 1997.

PSRM este una dintre cele mai longevive organizații politice din Republica Moldova. Partidul a trecut prin diferite perioade, prin diverse confruntări și etape istorice, și întotdeauna a avut un rol important și pozitiv pentru stabilitatea și dezvoltarea țării. Din 2011, când am venit la conducerea partidului, noi am reușit și performanța de a deveni de două ori cea mai numeroasă fracțiune parlamentară, am obținut postul de șef de stat, am instituit un guvern socialist, am susținut candidați care au câștigat alegerile din primăria Chișinău, din UTA Gagauzia, din diverse raioane ale republicii.

Partidul Socialiștilor știe să câștige luptele politice, știe să conducă țara, știe să reziste în opoziție și va ști să revină la putere la momentul potrivit.

Le transmit calde felicitări colegilor mei, îl felicit în mod special pe domnul Eduard Smirnov și altor colegi, care au stat la temelia creării acestei formațiuni, încă în anii 1990. Și vreau să-i asigur pe toți cetățenii că Partidul Socialiștilor are încă multe pagini de scris în istoria țării. Acest viitor se apropie.