Select Page

Astăzi, la Bălţi ne-am întrunit la şedinţa ordinară a stafului PSRM din nordul ţării, la care au participat liderii organizaţiilor teritoriale ale partidului

13.09.2023

În cadrul ședinței s-a discutat situația politică actuală din Republica Moldova, precum și aspecte legate de pregătirile pentru alegerile locale programate pentru 5 noiembrie 2023.

Participanții la întrunire au identificat problemele și au trasat prioritățile pentru dezvoltarea localităților din raion. S-a atras atenția asupra faptului că, presiunea politică a PAS-ului în orașe și sate afectează administrația locală – școlile și grădinițele se închid, iar sistemul de sănătate se distruge.

Am subliniat importanța pregătirii temeinice pentru alegeri, elaborarea calitativă a programelor candidaților și a lucrului activ cu oamenii în vederea familiarizării lor cu platforma PSRM. Mi-am exprimat încrederea că munca responsabilă în interesul fiecărei localități din țară va fi încununată de succes.

De asemenea, am menționat că vom continua să luptăm pentru fiecare sat, pentru fiecare oraș, pentru fiecare raion, vom oferi propriul program care va contribui la dezvoltarea localităților țării, asigurând accesul la sprijin social, educație și îngrijire medicală pentru fiecare locuitor din mediul rural. Oamenii au încredere în noi pentru că echipa noastră și-a dovedit deja eficacitatea.