Select Page

Așa cum am promis, am mers astăzi în raioanele din Moldova

15.10.2023

Prima întrunire a avut loc în satul Bursuc din raionul Nisporeni. În discuții, cetățenii au recunoscut că guvernarea PAS i-a adus la disperare. În 2021, partidul aflat la guvernare a obținut un sprijin masiv în raionul Nisporeni. În prezent, mulți regretă alegerea făcută atunci și sunt hotărâți să voteze pentru alte formațiuni politice, mai demne.

Am informat sătenii cu privire la principalele puncte ale platformei noastre electorale. I-am îndemnat să participe masiv la alegerile din 5 noiembrie și am exprimat încrederea, că acea zi va marca un punct de neîntoarcere pentru regimul Sandu.

În continuare am mers la piața din Fălești. Am discutat cu oamenii și le-am răspuns la întrebări. I-am îndemnat să voteze pe 5 noiembrie pentru candidații în care au cea mai mare încredere, cu excepția Maiei Sandu și PAS.

Apoi, am organizat o întrunire cu cetățenii la casa de cultură locală. În raionul Fălești, 335 de membri ai Partidului Socialiștilor candidează pentru funcția de consilieri și 23 pentru funcția de primar. Am prezentat programul cu care echipa noastră se prezintă la alegeri. Cetățenii și-au împărtășit îngrijorările și așteptările, am discutat despre problemele actuale, au întrebat despre ceea, ce îi preocupă cel mai mult. Am ajuns la o părere comună, că noi trebuie să salvăm țara, iar primul pas în această direcție trebuie să-l facem cu toții împreună, pe 5 noiembrie.

Locuitorii satului Catranîc din raionul Fălești, la fel ca majoritatea cetățenilor din întreaga țară, așteaptă cu îngrijorare iarna. Oamenii susțin, că au supraviețuit cu greu iarna trecută – din cauza prețurilor ridicate și a facturilor abia s-au descurcat.

I-am îndemnat să nu se descurajeze și să facă alegerea corectă pe 5 noiembrie – să nu ofere niciun vot pentru Maia Sandu și PAS!

În încheierea acestei zile pline de evenimente, am plecat spre Sîngerei. În acest raion, din partea PSRM candidează 246 de persoane pentru funcția de consilieri municipali, iar 23 – pentru funcția de primar.

Localnicii sunt nemulțumiți de politica anti-rusească a Maiei Sandu și intenția puterii actuale de a se apropia de NATO. Cetățenii susțin ca Moldova trebuie să prietenească cu toți și să-și mențină neutralitatea. Pe 5 noiembrie, intenționează să voteze masiv împotriva regimului PAS, în favoarea politicienilor care vor readuce țara pe calea corectă a dezvoltării.

#Socialiștii_oameni_de_încredere