Select Page

Urez tuturor să petrecem aceste zile în pace, liniște și gânduri senine

1.05.2022

Stimați concetățeni, dragi prieteni! Astăzi, dar și mâine creștinii ortodocși sărbătoresc Paștele Blajinilor – pomenirea celor răposați. Este o tradiție frumoasă când familiile se reunesc, la cimitir, pentru a se bucura de Lumina Învierii la mormintele celor dragi, plecaţi dintre noi.

Tot astăzi marcăm Ziua internațională a solidarității oamenilor muncii – 1 Mai, sărbătoare care simbolizează unitatea, solidaritatea și sprijinul reciproc în rândul tuturor celor care muncesc.

Or, poporul nostru mereu s-a remarcat prin hărnicie, prin dorința de a pune suflet în tot ce face, de a se consolida în soluționarea celor mai complexe probleme, dând dovadă de un adevărat patriotism și dragoste față de patrie. Am menţionat mereu şi voi mai repeta: oamenii ne sunt avuţia cea mare şi trebuie să facem totul pentru a o păstra!

În aceste vremuri tulburi, chem toți cetățenii la coeziune, calm, să contribuim cu toții la păstrarea păcii, la creșterea bunăstării în societate, la prosperarea Republicii Moldova!

Urez tuturor să petrecem aceste zile în pace, liniște și gânduri senine.