Select Page

Totul va fi bine. Victoria va fi a noastră! Moldova are Viitor!

26.05.2022

Stimați colegi, prieteni, dragi compatrioți! Vă mulțumesc pentru susținerea morală pe care mi-ați oferit-o în aceste câteva zile de detenție. Știam că pot avea încredere în voi.

Vreau să vă îndemn să stăm ferm pe poziții și de acum încolo, fiindcă presiunea regimului poate crește, inclusiv asupra Partidului Socialiștilor, inclusiv asupra altor forțe de opoziție, dar noi vom rezista, deoarece suntem mai puternici și tot mai multă lume din Moldova înțelege că dreptatea e de partea noastră. Tot mai multă lume înțelege că trăim în vremuri nebune, care trebuie oprite odată și odată și trebuie să revenim cu toții la normalitate.

Vreau să vă asigur că Victoria politică finală va fi neapărat de partea noastră, de partea opoziției. Și dacă cineva mai avea dubii în asta o săptămână în urmă, evenimentele din ultimele trei zile au demonstrat că regimul de la guvernare este slab și a intrat în agonie. Tot ce mai poate face guvernarea e să sperie oamenii și să comită alte abuzuri și alte presiuni prin justiția controlată. Dar asta nu poate ține mult, pentru că dosarele fabricate la comanda lor sunt sterile, iar nemulțumirea societății față de haos, față de prețurile mari și față de sărăcie crește de la o zi la alta.

Unele dictaturi cad din propria prostie. Acesta este și cazul dictaturii galbene instituite de Maia Sandu și de Guvernarea PAS. Ei tot vor cădea din propria prostie. Și tot mai mulți oameni înțeleg deja asta.

Tot aici vreau să vă anunț că deocamdată am interdicție să comunic liber cu mulți dintre cei cu care aș vrea să discut. De aceea, nu voi încerca să vă contactez și nici voi nu încercați să o faceți. Va veni și timpul când va fi posibil acest lucru. Va veni timpul când multe alte lucruri vor fi posibile și societatea din Moldova va putea din nou gândi și vorbi liber. Aceste timpuri nu sunt departe.

Totul va fi bine. Victoria va fi a noastră! Moldova are Viitor!