Select Page

Maia Sandu este nu doar un dictator, dar și un killer al Republicii Moldova

17.12.2022

Dacă cineva mai credea câteva luni în urmă că Maia Sandu are intenții bune, dar nu le poate realiza, acum tot mai mulți oameni au înțeles că Maia nu doar este incapabilă să guverneze țara eficient, dar o și distruge intenționat. Ea distruge economia, distruge coeziunea socială, distruge echilibrul interetnic, distruge încrederea oamenilor în ziua de mâine, distruge democrația, distruge justiția, distruge opoziția și puterea a patra – mass-media.

Maia Sandu este nu doar un dictator, dar și un killer al Republicii Moldova și distruge sistemic tot ce a funcționat normal până la dânsa în această țară. Ea urăște acest popor. Și tot ură și dezbinare creează în societate.

Cu ea nu se poate de colaborat civilizat, nu se pot purta negocieri raționale, pentru că ea gândește împotriva moldovenilor și împotriva intereselor naționale ale Republicii Moldova. Ea este un robot fără inimă și fără suflet, care are în capul ei un program introdus de străini, în interese străine.

Am spus, tot mai multă lume înțelege fața ei adevărată. Nemulțumirea crește și oamenii sunt la limita răbdării. Eu simt acest lucru zilnic, la întâlnirile mele cu cetățenii, în sate și raioane. Și nu cred că guvernarea PAS simte și înțelege ce furie crește în popor. Nu cred că ambasadorii, care tolerează sau aprobă toate fărădelegile Maiei Sandu, înțeleg cu adevărat ce revoltă se adună în societate.

Vă amintesc, în politică, dar mai ales în politica moldovenească totul se poate schimba în foarte scurt timp, nimic nu e veșnic și întotdeauna cei de la guvernare ajung în opoziție sau în afara parlamentului. Așa se va întâmpla și cu PAS, cu sau fără vrerea lor, la alegeri sau din cauza că poporul va exploda. Dar este evident că PAS cu Maia vor pleca sau vor fugi și atunci vor răspunde absolut pentru toate abuzurile lor. Nu doar în fața legii vor răspunde, dar și în fața Tribunalului Poporului instituit de cetățenii umiliți și impuși să sufere în toți acești ani.