Select Page

La Mulți Ani!

31.12.2022

Stimați concetățeni, dragi colegi, prieteni!

Trece în istorie anul 2022 – un an foarte dificil și apăsător, un an în care cetățenii țării noastre s-au confruntat cu un val nesfârșit de probleme, generate atât de criza din regiune, cât și de factorii politici sau economici interni.

A fost complicat pentru întreaga societate și pentru fiecare dintre noi. Greutățile încă nu s-au terminat și nimeni nu știe ce ne așteaptă în anul care vine, dar poporul nostru nu prima dată trece prin vremuri tulburi și noi întotdeauna am demonstrat că prin puterea muncii, prin păstrarea păcii și prin responsabilitatea creștinească față de semenii noștri e posibil să ieșim cu bine din orice nevoi.

Așa vom face și de această dată – vom depăși toate nevoile, nu vom permite nimănui să ne dezbine, vom proteja pacea din societate și vom redobândi cu toții încrederea în ziua de mâine, așa cum a fost în alți ani, mai buni pentru Moldova.

Vă urez tuturor ca durerile și dezamăgirile să rămână în trecut, să vă realizați visurile, să vă bucurați de comunicarea cu oamenii dragi.

Fie ca noul an 2023 să ne aducă mai multe bucurii, să fie un an pașnic și prielnic pentru dezvoltarea țării, pentru familiile noastre ale tuturor.

Vă doresc un An Nou cu sănătate, bunăstare și multe împliniri!

La Mulți Ani!