Select Page

Intenția de a interzice Ziua Victoriei și panglica Sf. Gheorghe reflectă iresponsabilitatea guvernării și o lipsă de respect față de cetățenii țării noastre

5.04.2022

Niște guvernanți slabi, cărora nu le ajunge profesionism și competență pentru a face față problemelor sociale și economice ale propriului popor, încep lupta împotriva istoriei, simbolurilor, monumentelor. Intenția de a interzice Ziua Victoriei și panglica Sf. Gheorghe reflectă iresponsabilitatea guvernării și o lipsă de respect față de cetățenii țării noastre.

Astfel de încercări au fost întreprinse și de alți conducători incapabili în ultimele decenii. Însă, nu au reușit atunci, nu vor reuși nici acum. Sunt sigur că poporul Moldovei va putea apăra memoria sa istorică.

9 Mai în Moldova este o dată importantă. În această zi, întreaga țară merge la marș sub drapelele Victoriei. Acesta nu este un eveniment de partid și nici politic. Astfel cinstim memoria ostașilor sovietici, a taților și bunicilor noștri care au învins în Marele Război pentru Apărarea Patriei și au adus pacea pe pământul nostru.

Sunt sigur că la 9 Mai, toată țara, majoritatea cetățenilor noștri vor participa la Marșul Victoriei.

Așa a fost, așa este și așa va fi!