Select Page

Feriți-vă deoparte și oferiți altora posibilitatea de a salva populația Moldovei de frig și foame!

1.09.2022

Începând cu 1 septembrie, gazul în Moldova va costa 1882,78 dolari. Este cu circa 425 de dolari mai mult decât luna trecută.

Ce face Maia Sandu și guvernul ei pentru a salva țara și populația de colapsul inevitabil al sistemului energetic, în afară de criticile zilnice la adresa Rusiei, a fotografiilor pe fundalul simbolurilor LGBT, presiunii asupra presei incomode și arestarea liderilor opoziției? Guvernarea a inventat noi scheme de sustragere din bugetul de stat a altor câteva sute de milioane, prin efectuarea unor achiziții de gaze naturale netransparente și neclare și de stocare a acestora într-un stat vecin.

Poate ar fi cazul ca Maia Sandu și miniștrii săi să meargă și să preia din experiența Serbiei și a Ungariei în materie de negocieri, dat fiind faptul că iarna aceste țări vor procura gazul la preț de 350-400 de dolari?

Dacă nu puteți, nu doriți sau dacă curatorii voștri nu vă permit să purtați urgent negocieri constructive cu ”Gazprom”, feriți-vă deoparte și oferiți altora posibilitatea de a salva populația Moldovei de frig și foame!