Select Page

Exact un an în urma moldovenii au votat pentru un partid care s-a dovedit a fi cel mai mincinos și incompetent partid din istoria Republicii Moldovei – partidul PAS

11.07.2022

A trecut abia un an de când Maia Sandu și partidul PAS au obținut toată puterea în țară, iar oamenii deja nu au răbdare să se încheie guvernarea lor. Din 2021 până în 2022, guvernarea PAS nu a făcut nimic bun, nu a punctat nicio realizare pozitivă importantă, pe care oamenii să o simtă în mod concret, prin creșterea venitului sau a nivelului de trai. Din contra, în fiecare lună de guvernare PAS lucrurile degradează din mai rău în mai rău, prețurile devin mai mari, inflația devalorizează tot mai tare salariile și pensiile, oamenii fug din țară, agricultura și domeniul afacerilor sunt distruse, iar legea este la fel de selectivă și abuzivă ca pe timpul regimului Plahotniuc.

Nu alegătorii sunt de vină de alegerea pe care au făcut-o la parlamentarele din 11 iulie 2021, ci politicienii de pe lista PAS și Maia Sandu personal, care i-a mințit pe oameni și le-a spus că are nevoie de Parlament și de Guvern ca să aducă vremuri bune. Acum Maia Sandu și PAS au puterea absolută în țară, dar pentru cetățeni și pentru Moldova vremurile sunt mai rele ca oricând.

Azi avem la conducere cea mai slabă conducere a țării (majoritate parlamentară, guvern, președinte) din istoria modernă a Republicii Moldova. Și această conducere este cu atât mai periculoasă, cu cât este abil dirijată de factorii politici din exterior, care împovărează Moldova cu credite de sute de milioane și vor să transforme teritoriul țării în noastre în poligon de luptă al NATO împotriva Rusiei. Avem în Moldova la conducere un regim marionetă, condus din exterior, care vrea să renunțe la neutralitatea și suveranitatea țării.

Și acești iresponsabili și incompetenți, dirijați din exterior, au de guvernat încă 3 ani. Încă 3 ani de scumpiri, haos, sărăcie, abuz și bătaie de joc de moldoveni. Până la desființarea definitivă a Moldovei.

Stimați concetățeni, îi mai răbdați încă 3 ani să ne facă viața insuportabilă sau ne consolidăm și decidem împreună cum salvăm țara și societatea? Guvernarea PAS nu își merită mandatul și trebuie dată jos, pentru a organiza alegeri anticipate și a reveni la normalitate și dezvoltare economică sigură în Moldova.