Select Page

Cu siguranță, viitorul aparține copiilor, iar datoria noastră este să le asigurăm condiții sănătoase, în care ar putea crește, învăța și afirma

1.06.2022

Dragi prieteni! În fiecare an, în prima zi de vară, Republica Moldova celebrează Ziua Internațională a Ocrotirii Copilului. Această zi este un prilej de a ne aminti încă o dată nouă, maturilor, despre necesitatea de a proteja dreptul copiilor la o copilărie fericită și sigură.

Familia, factorii decidenți, întreaga comunitate – suntem responsabili în egală măsură pentru „calitatea” generației. Suntem obligați să depunem efort pentru a cultiva în ei dragostea pentru familie, patrie, neam și valorile noastre creștine.

Mereu am fost un promotor fidel al valorilor familiale. Copiii pentru mine au fost și sunt un scop măreț, fără de care viața noastră nu are sens. Ori de câte ori am avut posibilitate, în orice funcție m-am aflat, m-am străduit să fie alături de familiile cu mulți copii, să le acord sprijin în aceste vremuri complicate. Zâmbetul nevinovat și de mulțumire de pe chipurile copiilor pe care i-am vizitat prin întreaga țară, m-au făcut încrezător că ceea ce fac e bine.

Cu siguranță, viitorul aparține copiilor, iar datoria noastră este să le asigurăm condiții sănătoase, în care ar putea crește, învăța și afirma.

Cu prilejul acestei minunate sărbători, exprim sincere felicitări tuturor copiilor, dorindu-le un viitor senin, plin de bucurii, zâmbet și culoare.

Să aveți o copilărie fericită!