Select Page

Astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, am vizitat familia Botezatu din Chișinău, care crește cu mare dragoste și dedicație 8 copii, dintre care șapte sunt domnișoare

8.03.2022

Ioachim, Ana, Maria, Elizaveta, Salomeia și Sofia merg la școală, Nectaria frecventează grădinița, iar Teodora are doar 5 luni.

Părinții acestor copilași, Eugen și Olga, se descurcă cu greu, întrucât doar tatăl aduce un venit în familie. Eugen este angajat al Academiei Militare a Forţelor Armate, iar salariul modest pe care îl primește abia de acoperă cheltuielile de întreținere.
În anul 2019, familia Botezatu a procurat în rate apartamentul în care locuiește, iar din cauza scumpirii produselor de primă necesitate, a serviciilor comunale și produselor alimentare, nu reușește să achite ratele.
Am felicitat-o pe mama și pe fetițe cu ocazia zilei de astăzi, urându-le o primăvară frumoasă, liniște sufletească și realizarea tuturor dorințelor! Am oferit familiei produse alimentare, haine, cărți, jucării, un laptop, o imprimantă și suport financiar.
Am discutat cu soții și i-am încurajat, menționând faptul că sunt un exemplu demn de urmat pentru multe familii.
Faptele bune continuă!