Select Page

Astăzi am vizitat o familie cu mulți copii din satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești

6.04.2022

Cuplul Ana și Petru Solomon cresc opt copii cu vârsta cuprinsă între 3 și 20 de ani, dintre care doi – Petru și Pavel sunt gemeni și recent au împlinit 5 ani.

Familia cu greu face față problemelor cu care se confruntă – mama copiilor este soră medicală, iar tatăl este angajat temporar la o firmă de construcții, ambii primind salarii modeste. Casa în care locuiesc se află în construcție de mai mulți ani, iar banii pe care îi câștigă nu ajung nici pentru procurarea celor mai necesare lucruri.
Am discutat cu membrii familiei. Le-am dorit tuturor sănătate, bunăstare și le-am dăruit un frigider, de care au mare nevoie, precum și alte obiecte de primă necesitate.
Faptele bune continuă!
P.S. Am vizitat și câteva piețe, în raioanele Rezina și Șoldănești. Oamenii sunt revoltați de creșterea prețurilor și se plâng că au fost abandonați de guvernare. Mesajul lor este că înainte, acum 2-3 ani, a fost totuși mai bine, iar „vremurile bune” sunt bune doar pentru cei de la putere. E trist ce se întâmplă în țară în ultimul an. Tot mai multă lume are nevoie urgent de ajutor și de susținere.
https://youtu.be/q3i5RnZoZss