Voi continua să lupt ca întreprinderile strategice precum Calea Ferată, Moldtelecom și altele să rămână in proprietatea exclusivă a statului!

6.07.2021

Am avut o întrevedere cu angajații operatorului național de telecomunicații și cea mai mare companie de telecomunicații din Republica Moldova – S.A. „Moldtelecom”.

Am salutat faptul că această întreprindere strategică de stat, în pofida tuturor tentativelor, a rămas în proprietatea statului, este gestionată eficient, face față provocărilor actuale și rămâne a fi competitivă în aceasta luptă deloc simplă din domeniul telecomunicațiilor.

Am subliniat că voi continua să lupt ca întreprinderile strategice precum Calea Ferată, Moldtelecom și altele să rămână in proprietatea exclusivă a statului.

Totodată am subliniat că susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri este una din prioritățile Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Mereu am venit cu soluții și inițiative legislative în acest sens și vom continua să susținem întreprinzătorii și să le creăm condiții avantajoase de activitate.

Am îndemnat angajații “Moldtelecom” să sprijine Blocul Comuniștilor și Socialiștilor în cadrul alegerilor din 11 iulie pentru a asigura dezvoltarea economiei țării noastre.

Împreună vom învinge!