Select Page

Sarcina noastră de bază constă în imunizarea generală a populației pentru a pune capăt pandemiei

14.06.2021

Am vizitat întreprinderea farmaceutică din capitală – “Dita EstFarm”, care activează mai bine de 25 de ani în Moldova și dispune de o rețea mare de farmacii sub brand-ul “Farmacia Familiei”. Compania este inclusă în TOP 10 importatori din ţară și distribuie peste 7000 de produse farmaceutice şi parafarmaceutice de la peste 170 de furnizori locali și internaționali.

În prezent în companie activează peste 280 de angajați.Am salutat colectivul întreprinderii și le-am exprimat recunoștința pentru faptul că în perioada pandemiei, cu eforturi comune s-a reușit stabilizarea situației pe piața medicamentelor, a materialelor și consumabilelor și nu s-au admis majorări de prețuri neargumentate.

Am reiterat faptul că astăzi, sarcina noastră de bază constă în imunizarea generală a populației pentru a pune capăt pandemiei.

Totodată, am prezentat pe scurt programul electoral al Blocului comuniștilor și socialiștilor, subliniind că echipa noastră de profesioniști este capabilă să scoată economia națională din criză.