Select Page

PSRM va veni cu inițiative legislative concrete pentru asigurare a protecției sociale a veteranilor Războiului din Afganistan

9.02.2021

Igor Dodon a avut o întrevedere cu președintele Asociației Obștești „Uniunea Veteranilor de război din Afganistan”, Mihail Mocan. În cadrul discuției a fost făcut un schimb de opinii despre situația din țară, dar și despre obiectivele Asociației pentru anul curent, problemele cu care se confruntă membrii acesteia.

Dodon a apreciat planul de acțiuni aprobat cu prilejul marcării pe 15 februarie a Zilei de comemorare a celor căzuți în războiul din Afganistan și a subliniat că manifestările trebuie organizate la un nivel corespunzător.

În contextul discuțiilor legate de unele probleme cu care se confruntă Asociația, precum și cele de asigurare a protecției sociale a veteranilor Războiului din Afganistan, președintele PSRM a menționat că mereu a fost receptiv la soluționarea lor. La fel va proceda și pe viitor, inclusiv PSRM va veni cu inițiative legislative concrete în acest sens.