Select Page

Noi trebuie să păstrăm țara pentru urmașii noștri!

4.07.2021

Împreună cu Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor și Zinaida Greceanîi, Președintele Parlamentului Republicii Moldova, am participat astăzi la marșul „Iubim Moldova”, la care au fost peste 20 mii de persoane și care s-a desfășurat de la Academia de Științe a Moldovei până la Parlament și Președinție.

Concetățenii noștri și-au exprimat susținerea în unison pentru echipa Blocului Comuniștilor și Socialiștilor care vor stopa răspândirea în continuare a haosului în țară.

Evenimentul s-a încheiat cu un miting la care au participat circa 35 mii de persoane. Împreună cu Vladimir Voronin, am făcut apel către cetățeni ca la alegerile din 11 iulie, să susțină Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

În special, am subliniat faptul că noi trebuie să păstrăm statalitatea noastră, nu trebuie să admitem adoptarea unor legi care vor înrăutăți nivelul de trai al cetățenilor. Suntem împotriva majorării vârstei de pensionare, împotriva lichidării raioanelor, dar suntem pentru majorarea pensiilor, construcția drumurilor, dezvoltarea infrastructurii etc.

Mitingul s-a încheiat cu adoptarea unei rezoluții în care am expus primele 10 inițiative pentru protejarea cetățenilor și reformarea țării.

Nu întâmplător am organizat mitingul de astăzi ”Iubim Moldova” între Președinție și Parlament, deoarece Președinția a trecut sub control extern. Sarcina noastră este ca Parlamentul să rămână independent în slujba poporului Republicii Moldova. Iar trădătorii trebuie alungați.

Avem o echipă care întotdeauna a făcut față la orice provocări. O va face și de această dată.

Curând vom marca 30 de ani de independență a Republicii Moldova. Așa cum a spus Ștefan cel Mare și Sfînt, trebuie să păstrăm acest pământ și să-l transmitem copiilor, copiilor noștri. Noi trebuie să păstrăm țara pentru urmașii noștri.

Împreună suntem o forță de neînvins. Astăzi poporul nostru a demonstrat o dată în plus, că știe să fie unit în fața pericolului comun. Peste o săptămână vom fi mult mai mulți și vom învinge!

https://www.facebook.com/100000480420654/videos/133765735501280/

https://www.facebook.com/dodon.igor/posts/6439762839383000