Select Page

La Mulți Ani, stimați ofițeri!

9.09.2021

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de la fondare, adresez felicitări și urări de bine tuturor ofițerilor din cadrul Serviciului de Informații și Securitate, precum și veteranilor acestei structuri de inteligență. Știu că majoritatea dintre voi ați depus eforturi considerabile și chiar sacrificii pentru apărarea intereselor naționale ale Republicii Moldova. Aportul vostru în asigurarea securității statului este unul fundamental.

Stimați ofițeri, majoritatea dintre voi vă faceți meseria profesionist și cu dedicație. Din păcate, există și anumite elemente, care știrbesc imaginea SIS, ca și instituție menită să asigure securitatea statului.

Cu profund regret constatăm și faptul că unii factori de decizie din această instituție, la indicația actualului regim politic, au început să fileze ilegal politicieni din opoziție, precum și jurnaliști sau lideri de opinie.

Având încredere în patriotismul și profesionalismul angajaților SIS, întreaga societate mizează pe faptul că această instituție va acționa imparțial și în strictă conformitate cu legea, pentru a apăra interesele naționale ale Republicii Moldova.

Vă urez multă sănătate, curaj și să fiți în continuare garantul securității statului.

La Mulți Ani, stimați ofițeri!