Select Page

Întrevedere cu Dmitri Kozak

6.10.2021

În cadrul vizitei de lucru la Moscova, în calitate de președintele al Comisiei legislative pentru relațiile între Parlamentul Republicii Moldova și Adunarea Federală a Federației Ruse și în calitate de membru al grupului parlamentar de prietenie cu Rusia, am avut o întrevedere cu adjunctul șefului Administrației de la Kremlin, Dmitri Kozak, reprezentant special al Președintelui Federației Ruse pentru dezvoltarea relațiilor comercial-economice cu țara noastră. 

Am discutat un șir de subiecte ce țin de dezvoltarea și fortificarea parteneriatului strategic între două state. Am stabilit importanța asigurării unei dinamici pozitive pe pozițiile în care avem interese reciproce.
Am subliniat faptul că marcarea pe 19 noiembrie a 20 de ani de la semnarea Acordului de prietenie și cooperare între Republica Moldova și Federația Rusă oferă o oportunitate bună pentru a face o analiză a rezultatelor muncii noastre și pentru stabilirea priorităților cooperării ulterioare în interesul popoarelor țărilor noastre.