Select Page

Haideți să ajutăm acea sărmană mamă cu cinci copii, care stă în închisoare pentru câteva mii de euro împrumutați!

13.11.2021

Haideți să contribuim la achitarea datoriei sale și să cerem încă o dată grațierea, dacă până acum durerea acelei femei și mai ales a acelor copii nu a fost suficientă pentru a obține mila de la Președinție.

Eu cred că este în puterea noastră colectivă să facem un bine. Vă anunț că lansăm o campanie de colectare de fonduri, cu un cont bancar unde să putem depune ajutor financiar, fiecare cât poate, și sper că vom aduna bani nu doar pentru eliberarea acelei mame, ci și pentru strictul necesar de care să se bucure acei copilași sărmani.
Moldova rămâne fără natalitate, fără demografie, fără generație tânără și noi să nu cruțăm o mamă cu cinci copii? Să nu dăm un semnal pozitiv social, politic, uman? Dar nici măcar nu e vorba de tema demografiei aici, e vorba de elementara morală, de empatie, de atitudine sufletistă, pe care măcar uneori trebuie să o demonstreze și demnitarii insensibili din fotoliile înalte. Lumea se întreabă: cum se întâmplă că oamenii simpli sunt mai inimoși, mai săritori la nevoie, mai omenoși decât cei care conduc țara și se comportă indiferent și rece față de suferințele cetățeanului?
De aceea, fac aici apel la oamenii simpli, nu la demnitari: haideți să ajutăm fiecare cu ce poate. Știu că aceste „vremuri bune” sunt foarte grele pentru dumneavoastră, iar fiecare ban este cântărit, dar chiar și câte un leu de la fiecare poate fi suficient dacă donăm cât mai mulți. Câte un leu, câte zece lei, cât putem fiecare și vom scoate această femeie din închisoare. Haideți să dăm o șansă acelor cinci copii să adoarmă lângă mama lor în fiecare seară.
Dumnezeu să-i ajute.