Select Page

Grija pentru producătorul autohton este și va rămâne o prioritate pentru mine și echipa mea

20.06.2021

Astăzi, împreună cu ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, am participat la ediția a VI-a a Festivalului Căpșunelor și Mierii, care se desfășoară tradițional în satul meu natal, Sadova.

Am salutat consătenii, dar și oaspeții prezenți la eveniment. Am vizitat standurile cu cele mai aromate și bune soiuri de căpșuni, precum și cu cele mai delicioase copturi, băuturi și bucate locale din căpșuni.

M-am bucurat să constat că în ultimii ani, inclusiv datorită Festivalului, tot mai mulți săteni au început să cultive căpșuni, iar producția lor sa fie solicitată atât în țară, cât și peste hotare. La invitația primarului de Sadova, Tudor Anghel, am participat la înmânarea premiilor acordate celui mai bun producător de căpșune, cea mai bună băutură de căpșune, cea mai bună coptură din căpșune. cea mai mare căpșuna, etc.

Am menționat că grija pentru producătorul autohton este și va rămâne o prioritate pentru mine și echipa mea. Voi susține mereu organizarea unor asemenea evenimente care reprezintă un prilej bun de promovare a produselor noastre moldovenești.