Select Page

Faptele bune continuă!

19.03.2021

Igor Dodon a avut o întrevedere cu familia Gamarța din satul Roşcanii de Sus, raionul Rezina, care educă 7 băieți cu vârste cuprinse între 1 an și 18 ani. Anterior, Ecaterina și Nicolae Gamarța au solicitat un ajutor financiar pentru finalizarea casei care se află în construcție de mai mult timp.

Nicolae este șomer, iar soția se află în concediu de îngrijire al copilului. Venitul familiei este destul de modest, doar 740 de lei îndemnizația pentru creșterea copilului și cu greu reușesc să facă față greutăților cu care se confruntă zilnic. În prezent, familia locuiește într-o casă bătrânească, iar copiii nu au suficient spațiu și nici condiții bune de trai.

Astfel, Igor Dodon a dăruit familiei un ajutor financiar pentru finalizarea construcției casei, precum și alte lucruri necesare pentru copii și pentru casă. Le-a urat tuturor sănătate, pace și multe bucurii.

– Reiterez faptul că trebuie să acordăm toată susținerea familiilor numeroase din țara noastră, iar ajutorul social oferit din partea statului să le asigure un trai decent. Voi depune și în continuare efortul necesar pentru a fi alături de cei care au nevoie de sprijin.Faptele bune continuă! – a menționat liderul PSRM.