Select Page

Duminica, pe 10 octombrie, ne vedem cu totii la protestul din Chisinau

6.10.2021

In timp ce la Chisinau guvernarea merge pe calea lui Plahotniuc, captureaza institutiile statului si organizeaza maski show, Moldova plateste deja 800 de dolari pentru gaz, cand alte tari cu guvernari mai responsabile platesc 250-300 de dolari. 

Din pacate, pentru cetatenii nostri greul abia incepe, fiindca in Europa gazul deja a ajuns la 1900 de dolari, guvernarea PAS asa si nu a negociat un pret avantajos pentru Moldova, iar valul inghetului inca urmeaza sa vina. Toata justitia televizata nu va ajuta la nimic actualul regim cand oamenii vor ingheta in fata televizoarelor si nu vor mai avea bani sa platesaca pentru gaz, pentru mancare si medicamente si pentru alte lucruri de stricta necesitate.
Incercarea de a distrage atentia oamenilor de la preturile care cresc si de la alte probleme reale ale tarii prin organizarea dosarelor scandaloase a facut-o si fostul regim dictatorial si finalul il stim cu totii.
Le transmit celor care imi poarta de grija ca in doua zile revin in Moldova si Duminica, pe 10 octombrie, ne vedem cu totii la protestul din Chisinau. Să cerem de la guvernarea PAS sa opreasca dictatura si abuzurile si sa ofere in sfarsit solutii concrete economice si sociale, fiindca saracia, disperarea si neincrederea in viitor cuprinde azi tot mai mult societatea moldoveneasca.