Select Page

Astăzi, în toată lumea este marcată Ziua Internațională a Studenților

17.11.2021

Este o sărbătoare deosebită care semnifică tinerețea, curajul, altruismul și încrederea în forțele proprii. Indiferent de perioada istorică, studentul reprezintă și a reprezentat mereu viitorul, o voce dinamică și puternică pentru o societate mai bună.

În această zi frumoasă, transmit sincere felicitări tuturor celor care au fost cândva studenți și celor care încă învață. Or, anume în anii de studenție îți faci cei mai buni prieteni, cunoști ce înseamnă dragostea adevărată, ai timp să visezi, să descoperi, să trăiești viața din plin.

Dragi studenți,

Timpurile de astăzi sunt pline de provocări. Vă urez să valorificați oportunitățile pe care viața vi le oferă, să fiți ambițioși, cutezători, plini de idei și dorințe. Să nu cedați în fața eșecurilor ci să identificați soluții de depășire a lor care, în rezultat, vă vor asigura succesul în viață.

Dragi tineri,

Țara noastră are nevoie de Voi și mizăm pe implicarea și aportul Dumneavoastră în crearea unui viitor prosper al Moldovei. Voi sunteți o adevărată forță, iar opiniile Voastre au o mare valoare! Vă doresc sănătate, curaj, baftă și multe realizări frumoase!
P.S. Pentru mine, această sărbătoare are o dublă conotație, deoarece în această zi s-a născut feciorul meu mai mare, Vlad, care în anul curent a devenit student la două universități prestigioase – Universitatea de Stat din Kazan și o universitate din China, unde, din cauza pandemiei, orele se desfășoară online. Și pe această cale îi urez fiului meu succes, răbdare și să beneficieze din plin de acești ani frumoși ai studenției!