Select Page

Anual, la 9 octombrie, este marcată Ziua Mondială a Poştei și Ziua profesională a lucrătorului poştal în țara noastră

9.10.2021

Stimați angajați ai Î.S. „Poșta Moldovei”, Vă adresez cele mai sincere felicitări, împreună cu urări de bine, sănătate, succes şi realizări profesionale. Vă exprim recunoștință pentru dedicație, profesionalism și muncă asiduă.

Mulțumim pentru sacrificiile făcute de operatorii poştali şi de personalul oficiilor poştale în timpul pandemiei globale de COVID-19, care muncesc din greu pentru a livra poşta la destinație.

Chiar dacă tehnologiile avansează, iar viteza informației a întrecut-o pe cea a omului, poşta rămâne o structură importantă în viaţa cotidiană și în economia țării. Rapiditatea şi flexibilitatea cu care industria poştală vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor reprezintă condiţii esenţiale ale unei economii performante. Poşta reprezintă un factor important în societatea informaţiei şi un instrument de comunicare esenţial care facilitează şi stimulează dezvoltarea culturală, socială şi economică.

Dragi lucrători poștali, Vă felicit cu ocazia zilei profesionale și Vă doresc succes, prosperitate, satisfacție de la munca pe care o faceți zilnic și, desigur, respectul cetățenilor.