Select Page

Vom continua să susținem activitățile investiționale pe teritoriul Republicii Moldova!

19.10.2020

Luni, Igor Dodon s-a familiarizat cu activitatea Zonei Antreprenoriatului Liber (ZAL)“Expo-Business-Chişinău”. Candidatul independent la funcția de Președinte al țării a vizitat secțiile de producere ale întreprinderii și a avut un dialog deschis cu membrii colectivului.

În cadrul ZAL sunt înregistrați 51 de rezidenți din 16 țări, domeniul de activitate fiind producția industrială a mărfurilor de export, a materialelor de construcție, a vinurilor, divinurilor şi operaţiunile de sortare, marcare, ambalare. Igor Dodon a salutat angajații și le-a relatat despre ce a reușit să realizez împreună cu echipa și ce urmează să facă.

„Am subliniat că una din prioritățile echipei mele a fost și rămâne susținerea populației prin atragerea investițiilor străine, crearea locurilor de muncă, salarii decente, dezvoltarea industriei moderne, ș.a. Pledez pentru continuarea lucrurilor bune pe care noi am reușit să le facem! Vom susține și în continuare activitățile investiționale pe teritoriul Republicii Moldova. Împreună vom reuși!”,  a declarat Igor Dodon.