Igor Dodon: Dorința fiecăruia dintre noi este să locuim într-un oraș frumos, confortabil. Noi vom atinge acest obiectiv!

14.10.2020

Igor Dodon a participat cu mare plăcere și bucurie la festivitățile dedicate Hramului orașului Chișinău. Astăzi marcăm 584 de ani de la prima atestare documentară a capitalei Moldovei.

„În anul curent, Hramul capitalei noastre l-am sărbătorit mult mai modest datorită restricțiilor impuse de pandemie. Dar, în pofida la toate, dispoziția oamenilor a fost bună. Deși purtau măști, pe chipul chișinăuienilor se distingea zâmbetul.”, a menționat candidatul independent la funcția de Președinte al RM.

El a adus sincere mulțumiri organizatorilor și în special, primarului general al capitalei, Ion Ceban, pentru atmosfera de sărbătoare creată și buna desfășurare a evenimentelor.

„Dorința fiecăruia dintre noi este să locuim într-un oraș frumos, confortabil, cu spații verzi, infrastructură modernă, locuri de joacă pentru copii și servicii dezvoltate. Muncim în această direcție și, prin eforturi conjugate, vom atinge acest obiectiv”, a subliniat Igor Dodon.

Împreună vom reuși!

Igor dodon