Continui vizitele în teritoriu: Astăzi mă voi afla toată ziua în raionul Hîncești

Continui vizitele în teritoriu. Astăzi mă voi afla toată ziua în raionul Hîncești unde mă voi întîlni cu conducerea orașului, primarii și consilierii raionali, primarii și consilierii din satele Crasnoarmeiscoe, Tălăești, Bujor și Nemțeni, voi vizita gimnazii și grădinițe de copii, voi discuta cu oamenii și, neapărat, voi felicita familiile longevive și cele cu mulți copii.
88261171_4131857910173516_5742184645538086912_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=110474&_nc_ohc=xXS6olFC_MEAX89u033&_nc_ht=scontent-otp1-1 Continui vizitele în teritoriu: Astăzi mă voi afla toată ziua în raionul Hîncești

Inițial am mers la Consiliul Raional Hîncești unde am salutat agricultorii din raion, prezenți la o întîlnire cu ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, pentru a discuta problemele existente în domeniu. Pe scurt le-am comunicat agricultorilor despre acțiunile actualei guvernări de susținere a sectorului agricol, despre intenția celor mai mari companii de produse petroliere din Moldova, la solicitarea mea, de a oferi o reducere la combustibil pentru lucrările agricole de primăvară și am răspuns la întrebările celor prezenți.

Apoi am avut o întrevedere cu Alexandru Botnari, primarul orașului Hîncești. L-am felicitat pe domnul Botnari cu prilejul zilei de naștere, urîndu-i sănătate și succes în activitatea pe care o desfășoară.

În cadrul discuției am salutat intențiile conducerii orașului de a organiza în luna mai, curent, un forum economic regional cu participarea agenților economici din toate raioanele adiacente, care ar avea drept scop evidențierea oportunităților de dezvoltare a regiunii.

De asemenea, am încurajat inițiativa de creare a unui parc industrial în Hîncești care ar contribui la dezvoltarea infrastructurii și crearea locurilor noi de muncă în această zonă. Am menționat că aceste proiecte se încadrează în politica de relansare economică a țării noastre și vor fi susținute integral de către actuala conducere a țării.

 

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.