Astăzi, am avut o întrevedere cu E.S. Lucy Rebecca Joyce, Ambasador al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Astăzi, am avut o întrevedere de rămas bun cu E.S. Lucy Rebecca Joyce, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, în legătură cu încheierea mandatului în Moldova.

În cadrul discuției, am abordat agenda actuală a politicii interne și externe a țării, reiterînd poziția instituției prezidențiale de a continua promovarea unei politici externe echilibrate și de stabilire a relațiilor avantajoase de cooperare atît cu țările din Est, cît și din Vest.

Am apreciat înalt activitatea Doamnei Lucy Joyce desfășurată pe parcursul mandatului, accentuînd contribuția adusă la consolidarea relațiilor moldo-britanice.

De asemenea, am mulţumit diplomatului pentru asistenţa acordată țării noastre în diverse domenii inclusiv în sectorul de securitate şi apărare, sistemul financiar-bancar ș.a.

Pe final, am exprimat convingerea că succesorul său în post va contribui în aceiași măsură la dinamizarea pozitivă a relațiilor de colaborare dintre țările noastre.

Versiunea imprimare

Postări recente

Вы можете отметить интересные вам фрагменты текста, которые будут доступны по уникальной ссылке в адресной строке браузера.